.

.

Anasayfa

Başlıklar

Ralli Türkiye

Ralli Avrupa

Ralli Dünya

Ralli İstanbul

Mahalli

Pist Türkiye

Pist Dünya

Tırmanma

Rallikros

Offroad

Karting

Formula 1

Puanlar

Hava durumu

Mail kontrol

Kimkimdir?

Mekanik Sporlar

Künye

Yasal uyarı

EN İYİ GÖRÜNTÜ

800 X 600 PİXEL

Alexa

HOŞGÖR YAYINCILIK VE TİCARET LTD. ŞTİ.

AYRINTILI HABER

WRC / Sordo, ikinci gün için geri döndü

Citroen fabrika takımı sürücüsü Dani Sordo, Meksika Rallisi'nin ikinci gününe, yarışın ilk etabında yarışdışı kaldıktan sonra SupeRally kuralları altında geri döndü.

Dani Sordo ve yardımcı sürücüsü Marc Marti, ÖE1'de bir kayaya çarpıp süspansiyon kolunu kırınca yarış dışı kalmışlardı.

Dani Sordo: "Ne olduğunu biliyorum. Sol bir virajda, benden önce geçen sürücülerin yarattığı çizgiden gidiyordum. Bir taşın üzerinden geçmiş olmalıyım. Oldukça acı verici."

Citroen Takım Patronu Olivier Quesnel ise: "Perşembe günü Sebastien'in motorunda yaşadığımız problemden sonra, Dani'nin de sorun yaşamasıyla hayal kırıklığı yaşadık. Yine de takımdaki herkes umudunu yitirmedi ve Dani'yi tekrar yarışa sokmak için çalışmaya başladı. Cumartesi günü tekrar başlayacak ve takım için puan almaya çalışacak." dedi.

,
. | 02.03.2008 | 11.10 |