.

.

Anasayfa

Başlıklar

Ralli Türkiye

Ralli Avrupa

Ralli Dünya

Ralli İstanbul

Mahalli

Pist Türkiye

Pist Dünya

Tırmanma

Rallikros

Offroad

Karting

Formula 1

Puanlar

Hava durumu

Mail kontrol

Kimkimdir?

Mekanik Sporlar

Künye

Yasal uyarı

Alexa

HOŞGÖR YAYINCILIK VE TİCARET LTD. ŞTİ.

AYRINTILI HABER

WRC / Mina Clavero'da drama!

Petter Solberg'in Arjantin Rallisi'ni ikinci sırada bitirme umutları, günün açılış etabınında aracının elektrik sorunu yaşamasıyla son buldu.  

Solberg güne yarışı ikinci sırada başlamak umuduyla başmamıştı. Norveçli sürücü yarış dışı kalmadan önce ralli lideri Sebastien Loeb'in 1dk 19 sn arkasında ve üçüncü sırada bulunan takım arkadaşı Chris Atkinson'un 48 saniye önündeydi.

Solberg ve Atkinson eğer bu şekilde yarışı bitirebilseydi, Subaru'ya 2003 İngiltere Rallisi'nden beri ilk defa çifte podyumunu kazandırmış olacaktı. Tecürbeli sürücünün yarış dışı kalmasıyla Atkinson ikinciliğe, Sordo ise üçüncülüğe yükseldi.

Petter'in abisi Henning Solberg ÖE19'da sorun yaşayan bir başka sürücüydü. Stıbart Ford sürücü etabın dokuzuncu kilometresinden sonra, küçük kardeşiyle aynı etap bölümünde kaldı.

Suzuki Dünya Ralli Takımı'ndan Toni Gardemeister yine sorun yaşadı. Hidrolik direksiyonu arızalanan Fin, etabı, en iyi zamanın sahibi olan Jari-Matti Latvala'dan yaklaşık dört dakika daha geç bitirdi.

,
. | 30.03.2008 | 19.55 |