Bu sezon, insanın seyirci olası geliyor!

Bu sene Allah bir mani vermez ise tüm sezon historic te yarışacağım. İlk yarışımız Ege?ye emektar Escort Mk2 ile gireceğim. Daha sonraki yarışlarda Fiesta MK1 ve Manta 200 GTE ile devam edebilirim. Bundan dolayı da tüm otomobillerimi en üst sınıf K3 deklere edeceğim.

Yeni sezonda ekip te değişiklik yok! Servis; Teknik Motorspor, kopilotum yine Birol. Bu sene rekabet var ve gene favorim Engin. Bu sene açılacağını umduğumuz ama ertelenen Süper Historic?lerin de katılacağı open grup olmayınca, Engin ve MK2?sini şanslı görüyorum. Ben de şanssızlık olmaz ise Genel Klasmanda yerimi almaya çalışacağım.

Ege öncesi işlerimin yoğunluğundan hiç test yapamadım. Parkur ve hava koşulları hakkında hiç bir bilgim yok. 15 inç lastik kullanacağım. Lastiklerimiz Pireli, ancak hamuruna Serdar Bostancı karar verecek.

Şampiyona podyumu için favori olarak gene Engin Kap diyeceğim. Ben de elimden geleni yapacağım. Historic?te kimler gelebiliyor, onu dahi bilmiyorum. Ancak bu sene çok zevkli ve eğlenceli olacak. İnsanın seyirci olası geliyor. Bunun da ilk kıpırtısını Bozhane?de gördüm.

Elbette Ege, Türkiye Şampiyonası için bir öngörü verecektir, ama bu mekanik bir spor. Son an ve son dakikaya kadar belli olmaz. Herkese kazasız, belasız bir yarış ve gönlünce eğlenmelerini diliyorum.

Yorum yaz

ARŞİV

KATEGORİLER