Gece yarışmak çok isterdim

IMG_2631

Eskişehir öncesi hiç bir eksiğimiz yoktu. İlk gün sadece seyirci etabı geçtik ve her şey mükemmeldi. İkinci gün, hepimiz için soru işareti ?hava şartları? idi. Kısmi yağmura göre yapılan planlar, etapların pek ıslak olmaması nedeni ile performansımızı biraz düşürdü. Bu güne kadar D Mack lastikleri keserek kullanmadığım için, Fiesta MK1?deki değişiklik bizi bayağı zorladı.

Bir de, ilk lupun sonlarına doğru yağ soğutmadaki kaçak keyfimizin iyice kaçmasına yetti. Servis alanına sıfır yağ ve sıfır yağ basıncı ile girdik diyebilirim. 30 dakikalık serviste Teknik Motorspor mekanikerleri bir inanılmazı başararak, yağ soğutma sistemini iptal etti ve bizi hiç bir ceza almadan servis alanından uğurladılar. İkinci lupta tempomuzu biraz düşürerek finişe geldik.

Yarışı da K1?de 1?inci, genel klasmanda da 3?üncü olarak bitirdik. Zaten hedefimiz de bu idi. Böylece istediğimiz elde etmiş olduk. Historic şampiyonasında şimdilik asfalt yarışlar bitti. Topraklar ile birlikte historice birkaç arkadaşımız da ilave olup şampiyonaya renk katacaklar. Bu arada historicte otomobil sayısının 10?un üzerine çıkması bizim için gurur verici olacak. Bu konuda hepimiz gerçekten çok gayret sarf ediyoruz.

Eskişehir?den aklımda kalan; şahsım adına, gece yarışmak çok isterdim. Hadi o olmadı, historiclerin seyirci etabını en önce yapsalar! Biz de etapları seyretmeye gitseydik, mükemmel olurdu!

Eskişehir Video Haber’i için burayı tıklayın

Eskişehir fotoğrafları için burayı tıklayın

Yorum yaz

ARŞİV

KATEGORİLER