Şampiyona konusunda yorum için çok erken

IMG_8229

Marmaris rallisi için bir tek otomobilimizi asfalt ayarından toprak ayarına geçirdik. Bu yarış için maalesef en ufak bir hazırlık bile yapamadım. Yol notu çıkartırken bu yarışın benim için ne kadar zor olacağını tahmin ettim. Gerçekten özel etapların bazı kısımları çok kırıcı ve uzun idi ama güzel tarafı da insanı bıktıran bir normal etap uzunluğu yoktu. Yarışın kurgusu bu bakımdan mükemmel olmuş.

Ben bu yarışta son PowerStage’e kadar bileğim ve dizimdeki sorundan dolayı kendimi hiç zorlamadım. Etap içinde arkadan gelecek başka bir otomobil olup olmadığını kontrol ederek etapları geçtik diyebilirim. PowerStage’de de 3 yıldır toprakta binmediğim arkadan itiş MK2’im ile eski günlerimizi hatırlamak istedik ve Historic’te en iyi dereceyi yaptık. İşin komik tarafı, Ege Rallisi’nde PowerStage’i geçerken historic’e puan verdiğinden haberimiz bile yoktu. Bu da bizim bu işi ne kadar ciddiye aldığımızı gösteriyor!

Marmaris Rallisinde belki de benim için bir ilk de, taktığımız 4 lastiklerin yerini bile değiştirmeden yarışı bitirdik. Rekabet konusuna gelince; ben historic’e sağlığım elverdiğince, fair play çerçevesinde, arkadaşlık, dostluk ve eğlenmek için yapıyorum. Amacım historic’te otomobil sayısını arttırmak ve klasik otomobili seven eski arkadaşlarımızı bu platforma çekebilmek. Marmaris Rallisi özel etapları her kes gibi benim için zordu. Bazı bölümlerdeki zemin haricinde 30 km’lik etaplarda bitmesi için dua ettim. Bu hem beni, hem de historic otomobilimi fazlası ile yordu. Olabilirliği var ise bu etaplar ikiye bölünmeli diye düşünüyorum.

Yarış sonrası ağrılarım ile ilgili tedavime yoğunluk verdik.  Zaten ağrılar bu şekilde devam eder ise bundan sonra bu şekilde yarışmam mevzu bahis bile olamaz. Şampiyona konusunda yorum için çok erken diye düşünüyorum. Marmaris’te yarış, yarış kurgusu, ortam, seyirci her şey mükemmel idi. Marmaris’ten aklımda kalan ödül töreni diyeceğim ama ne oldu, nasıl oldu, kimler geldi, hiç bilmiyorum. Törene davetli eski dostlarım ile otelde ve servis alanında hasret giderme fırsatım olduğu için çok mutluyum.

Marmaris fotoğrafları için burayı tıklayabilirsiniz.

Yorum yaz

ARŞİV

KATEGORİLER