Kemal Gamgam; “Historicte ince bir hesabım yok!”

IMG_8804

Eskişehir’de ‘ilk’ hedefime ulaştım, ve ‘yarışı bitirdim’. Daha iyi yerlerde bitirebilirdim ama ihtiyar Escort’um gücü ve takati buna müsaade etmedi. Eskişehir’de ilk gün 3 etap, 2 gün 1 etap, yola çıkan taş, mıcır ve toraktan dolayı tehlikeli idi. Seyirci etabı bana göre komikti, böyle bir seyirci etabı olmamalı. Seyirci bakımından Eskişehir her zaman en iyilerin başında gelir ama bizim medya dışında medya ilgisini ben görmedim.

Bu yarışta lastik sorunu hiç yaşamadım. Ralli de yaşanan kaza çok üzücü. Sonuçta her şeyde olduğu gibi ne kadar emniyet tedbiri alırsanız alın insanlarımızdaki vurdum duymazlık had safhada. Geçen sene bunu ‘sıfır’ çıkarken çok yaşadım. Etap içinde yanlış yerde duran insanları uyarıyorsunuz, ama öyle cevaplar alıyorsunuz ki! Uyardığınıza uyaracağınıza bin pişman oluyorsunuz. Son Yeşil Bursa Rallisine seyirci olarak gittik. Bulunduğumuz yerden yanlış yerde duran çoluklu çocuklu insanlara müdahale etmek zorunda kaldık.

Bu yarış Historic klasmanı etkilemez. Ben bu sezonu da İstanbul Rallisi ile noktalayacağım. Benim zaten hiçbir zaman historicte ince bir hesabım olmadı. Olsa idi Bursa’ya da katılır, Çorum’a da giderdim. Ama ben bu işi hobi olarak yapıyorum. Eskişehir rallisinden aklımda kalan Anemon Otel 6’ncı kat 601 numaralı odanın üstünde sabah 6’da çalışan un değirmeni sesini andıran havalandırma sesi. Sevgi ile kalın.

Eskişehir fotoğraf galerisi için burayı tıklayabilirsiniz.

Yorum yaz

ARŞİV

KATEGORİLER