Kuvvet Erim maratona hazır!

İsabeyli Belediyesi, Ayosk ve Eosk’un eski başkanları, eski rallici ve günümüz Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, Ağustos ayının ikinci yarısında yapılması beklenen 10. Trans Anatolia Rally Raid maratonu için vites büyüttü! Daha önce maratona raid (gezi) kategorisinde katılan Bekir Kuvvet Erim, bu kez ralli kategorisindezorlu rekabete renk katmaya hazırlanıyor. Ülkemizin en uzun soluklu uluslararası organizasyonu olan maratonda önce yıl Land Rover ile ilk kez eşiyle birlikte katılan Bekir Kuvvet Erim, geçtiğimiz yıl da yine raid (gezi) kategorisinde bu kez kızı ile ve kiralık bir Mitsubishi ile katılmıştı. Yıllardır oğlu ile birlikte yaptığı ralli ruhunu maratonda da koklayan Bekir Kuvvet Erim, üçüncü girişinde bu kez ralli kategorisinde rekabete dahil olmayı tercih etti.

Meclis’teki yoğun mesaisinden kalan zamanını seçim bölgesi Aydın ve yaşadığı ilçe olan Nazilli’deki çalışmalarla geçiren Bekir Kuvvet Erim, yoğun temposuna karşın otomobil sporlarına karşı kayıtsız kalamıyor. Aydın Otomobil Sporları Kulübü’ndeki başkanlığı bıraktıktan sonra da milletvekili olarak spora tesis kazandırma konusunda çalışmalarını sürdüren Bekir Kuvvet Erim, en son Menderes’te yeni bir otokros parkuru yapılması için belediyenin geniş bir arazi ayırmasını sağladı. Ankara, Aydın ve İstanbul arasında adeta mekik dokuyan Bekir Kuvvet Erim, maratona katılmak için de gözünü kararttı ve 7 günlük serüven için hazır bir baja aracı satın aldı. Diren Öykü için İstanbul’da Maxi Garaj’da yapılan Toyota Hilux Turbo’nun satılığa çıktığını öğrenen Bekir Kuvvet Erim, aracı yapan ve kendisi de motor sporcusu olan garajın patronu Polat Emsen ile bir araya gelerek anlaştı.

Önceki gün yine İstanbul’a bu kez eşi ile birlikte gelerek aracın alım işlemlerini tamamlayan Bekir Kuvvet Erim, 75 günden az bir süre kala bugünlerde mesaisinin bir kısmını yeni aracının ve kendisinin yarışa hazırlanması için ayırmaya başladı. Ufak mekanik işlemlerin tamamlanmasının ardından önümüzdeki hafta Ankara’ya gidecek olan aracın maratondaki servisi için de Maxi Garaj ile prensipte anlaşan Bekir Kuvvet Erim, şimdilerde ise kendisine sponsor aramakla meşgul. Ralli sevdasının finans yükünü hafifletecek bir sponsor için aracı beyaz bekleten Bekir Kuvvet Erim, sponsor belirlendikten sonra da branding çalışması yapacaklarını söyledi.

Aydın Hoşgör, Ralli Ajansı, 6 Haziran 2020, 12.40

Yorum yaz

Kategoriler

Arşiv

Oturum aç