Kuvvet Erim ameliyat oldu

Aydın milletvekili rallici Bekir Kuvvet Erim, bugün öğlen sol dizinden bir menisküs ameliyatı geçirdi. Meclisteki işlerinin yoğunluğu ve maraton süreci nedeniyle bir süredir geciktirdiği sol dizindeki ağrıların artık dayanılmaz boyuta ulaşması üzerine ameliyat kararı alan Bekir Kuvvet Erim, bugün öğlen Çankaya’daki özel bir hastanede geçirdiği başarılı ameliyat sonrası yarın taburcu edilerek Ankara’daki evinde dinlenmeye çekilecek.

15-22 Ağustos’ta İstanbul-Karaman-İstanbul parkurunda 7 gün boyunca 2850 km’lik rotada Toyota Hulis aracı ile otomobiller kategorisindeki zorlu geçen rekabete renk katan ve son güne liderin 15 dakika ardından 2’nci olarak başlamasına karşın son etapta motor problemi yaşayarak 4’ncü olan Bekir Kuvvet Erim, ajansa yaptığı açıklamada, ‘son günlerde artan menisküsü nedeniyle aksadığını ve bundan kurtulmak için ameliyat kararı aldığını’ söyledi.

Dönem dönem Eosk ve Ayosk başkanlıkları, yakın geçmişte ise İsabeyli Belediye Başkanlığı yapan Bekir Kuvvet Erim, bu dönem Aydın Milletvekili ve aynı zamanda da Bütçe Plan Komisyonu üyesi olarak çalışmalarını Meclis çatısı altında sürdürüyor. Tecrübeli bir rallici olan Bekir Kuvvet Erim, evli ve iki çocuk babası. | 4 Eylül 2020 : 18.25

Yorum yaz

Kategoriler

Arşiv

Giriş