Ege, ‘ilk’lerin yarışı!

Ege Rallisi için gene nostalji ve şampiyon bir otomobil, Grup A Renault 19 ile yarışacağız. Otomobili hiç tanımıyorum. Birlikte neler yapabileceğimizi hep birlikte göreceğiz. Otomobilde çok ufak bir üst kapak contası sorunumuz kaldı, onu da bu hafta hallederiz. Co pilotum değişmez; Birol Otağ.

Ege rallisi benim için bir ?ilk?ler topluluğu; ilk defa bu yarışa katılıyorum, ilk defa komple asfalt yarışa katılıyorum, ilk defa Renault 19’la yarışacağım.

Bu sezon hedefim; historic?te hep yarışı bitirmek ve podyumda olmak! Gireceğim ulusal asfalt rallilerin ise sonucu ben de çok merak ediyorum. Ege?de bu yarışta rakiplerimi hiç tanımıyorum. Gireceğim grupta kimler ver onu dahi bilmiyorum. Bu konuda hiçbir fikrim yok, ajansta belirlediğiniz Top 10?a aynen katılıyorum!

Yeni otomobiller Ege?de parkurlarımızda farkli bir rüzgar estirecek, ki bence de en önemlisi bu. Eğer Renault 19?u gerektiği kadar kullanabilir isem, çok güzel bir ses getirecek. Kazasız belasız ve herkesin gönlündeki yerde bitirmesini diliyorum.

1 Yorum - “Ege, ‘ilk’lerin yarışı!”

  1. Nurican Hızır

    Haydi Kemal’im yolun açık olsun. Çok hızlı bir yarışa giriyorsun, dereceye bakma bitirmeye bak… Yanındayız…

Yorum yaz

ARŞİV

KATEGORİLER