Yere iyi basan kazanır!

İstanbul Rallisi’ne, Teknik Motorspor’da hazırlanan Mk1 Fiesta ile girmeyi düşünüyordum ama Serdar Bostancı ve benim ortak kararım ile MK2 Escort ile girmeyi kararlaştırdık.

Ralli öncesi test yapmadım ve iş yoğunluğundan dolayı da yapmam imkansız. Yarış öncesi bir eksiğimiz olduğunu düşünmüyorum. Yarış şansıma tek güne indi, yoksa yol bile gezemeyecektim!

Toprağı çok seviyorum ve bana göre daha zevkli. Yere iyi basan kazanır diye düşünüyorum. Samimi olarak söylüyorum, etaplar konusunda sadece kulaktan duyduğum bir Ulupelit var. Diğerleri nedir? Kaç kilometredir? Hiç haberim yok!

Ralli programının bir gün olarak değiştirilmesine sadece işim gereği çok sevindim diyebilirim. Yoksa, iki  gün olan yarışları daha çok seviyorum.

İstanbul Rallisi’nde çok hızlı olacağımı düşünmüyorum, hedefim finiş ve ilk üç. Historic’te podyum için Engin ve Yağmur diyorum. Rallinin tanıtımı konusuna gelince, ben tanıtım ile ilgili bir yayına rastlamadım.

Şampiyonada her yarış önemli ama sezonun ilk toprağı. Bu da bundan sonraki 3 toprak yarışın belli ölçüde göstergesi olacak. Öncelikle kazasız belasız bir yarış ve her kese başarılar diliyorum.

Yorum yaz

ARŞİV

KATEGORİLER